Jobba hos oss

AB Ekerö bostäder är ett helägt kommunalt allmännyttigt bostadsbolag som verkar i natursköna Ekerö kommun. Vi är är Ekerös största hyresvärd och äger och förvaltar vi drygt 900 bostäder och planerar för ytterligare expansion. Bolaget har 15 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede.

AB Ekerö Bostäder planerar för kraftig utbyggnad av hyreslägenheter inom Ekerö kommun. Bland annat planeras för nya hyresbostäder på Adelsö, Stenhamra Centrum och Svartsjö. Vidare har bolaget påbörjat en planprocess för nybyggnation på Ekuddsvägen i centrala Ekerö. Förutom nybyggnation planerar företaget för en omfattande fortsatt upprustning av det befintliga beståndet.

Hos Ekerö Bostäder är du en del av ett team som trivs och utvecklas tillsammans. Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats med sunt klimat och stort eget ansvar. Företagskulturen präglas av öppenhet, generositet och professionalitet. Det ger engagerade och glada medarbetare.

Lediga tjänster just nu


Trainee: Ekonomiassistent

Vi letar nu nationellt efter trainee till tjänsten som ekonomiassistent. Det är genom SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, och dess traineeprogram som den nya talangen ska hittas. Sista ansökningsdag: 2019-03-28.
Läs mer om tjänsten som trainee och sök den här.


Erfaren Projektledare

Ekerö Bostäder bygger bostäder från idé till färdigställande och söker nu en erfaren projektledare som tillsammans med VD och Fastighetschef ansvarar för att leda och driva planeringen och genomförandet av om-och nybyggnadsproduktion. Sista ansökningsdag: 2019-04-16.
Läs mer om tjänsten som projektledare och sök den här.