Utemiljöansvarig med arbetsledaransvar

Utemiljöansvarig med arbetsledaransvar

Brinner du för att planera, skapa och underhålla vackra boendemiljöer? Vill du vara med och forma framtidens Ekerö Bostäder? Då kanske du är den vi söker!

Det här är vi

AB Ekerö Bostäder är ett kommunalägt, allmännyttigt bostadsbolag, som verkar inom natursköna Ekerö kommun, endast 20 km från Stockholms city. I dagsläget förvaltar vi drygt 900 hyreslägenheter som främst finns runt Ekerö tätort, men även i Stenhamra, Drottningholm och på Adelsö.

Vi är idag 13 medarbetare och vi erbjuder rätt person ett omväxlande och givande arbete i en familjär atmosfär.

Tjänsten

Vi söker en entusiastisk Utemiljöansvarig som kommer att ha stort eget ansvar för att utforma och lyfta våra utemiljöer för att stärka vårt varumärke samt öka våra hyresgästers boendeglädje. I rollen ingår ansvar för bolagets gröna strategier och målsättning för utemiljön i våra områden, vilket innebär att du tar fram långsiktiga planer samt följer upp och utvecklar de övergripande målen för utemiljön.

Tjänsten är ny och innebär att du arbetar både administrativt och operativt, där du själv deltar i utemiljöarbetet och arbetsleder en grupp medarbetare och entreprenörer inom verksamhetsområdet. Du ansvarar för planering, utveckling, skötsel och kvalitet av utemiljön i våra områden, så att våra områden är attraktiva och trivsamma. Du kommer även själv att ha stora möjligheter att påverka utformningen av tjänsten.

Du rapporterar till Fastighetschefen och har din arbetsplats i våra fina lokaler på Ekerö. Under arbetstid kommer du att ha tillgång till servicebil.

Vem är du?

Du har utbildning inom trädgård, gärna i form av trädgårdsmästarutbildning på Yrkeshögskolenivå och ett genuint intresse för utemiljö/trädgård kombinerat med praktisk erfarenhet från arbetsområdet. Du är bra på att hitta hållbara lösningar som möter kundens behov utifrån ett affärsmässigt perspektiv.

Vi har som krav att du har kunskap om gällande lagar inom kompetensområdet, Intresse för- och erfarenhet av arbetsledande funktion samt minst B-körkort.

Meriterande är om du har erfarenhet av projektledning samt av lagen om offentlig upphandling (LOU).

Som Utemiljöansvarig har du god samarbetsförmåga, är lyhörd och driven. Du är kommunikativ och pedagogisk som person, lägg därtill noggrann och strukturerad samt har förmågan att se detaljerna i helheten.

Säkerhet, kvalitet och affärsmässighet är självklarheter för dig.

Ansökan

Detta är en tillsvidaretjänst på heltid, med en sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse med lön enligt avtal.

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta Claes Vikström, claes.vikstrom@ekerobostader.se, tel. 070-199 11 52.

Ansök senast den 15 oktober 2023 genom att fylla i och skicka in formuläret nedan.

Ansökan Utemiljöansvarig

ÅÅÅÅMMDD-XXXX
You must confirm you're not a robot.