Sommarjobbande handledare

För fjärde året i rad fortsätter vi succén med ungdomar från Ekerö som sommarlovsjobbar i våra bostadsområden! Vi söker nu tre handledare för dessa ungdomar. Är du en av dem?

Om tjänsten

Vi söker tre handledare till sommarferiearbetande ungdomar. Tjänsten avser handledning av ungdomar för enklare trädgårdsunderhåll i våra bostadsområden, där ni arbetar som ett team och utför arbetet tillsammans.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är mellan 20 – 25 år, är intresserad av att arbeta utomhus med parkskötsel och med ungdomar. I arbetet ingår traditionell gatu- och parkskötsel såsom ogräsrensning, skötsel av rabatter och växter, bevattning, enklare underhållsarbeten samt att hålla rent och snyggt i våra bostadsområden. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och att leda gruppen av sommarferiearbetande ungdomar, dock utan eget personalansvar. Som handledare kommer du att rapportera direkt till vår Utemiljöansvarig.

Vi söker dig som

  • Är 20 – 25 år
  • Har intresse eller någon erfarenhet av arbete inom området för trädgård och parkskötsel
  • Har erfarenhet av att leda aktiviteter för ungdomar
  • Är lyhörd, ansvars- och initiativtagande
  • Kan förstå och göra dig förstådd på det svenska språket
  • Har körkort för bil (krav)

Vi arbetar nära våra kunder och hyresgäster, därför lägger vi stor vikt vid ditt bemötande och personliga egenskaper.

  • Tillsättning: Löpande.
  • Anställningsform: Säsongsanställning vecka 24 – 30 2024
  • Lön: Enligt avtal
  • Sista ansökningsdag: 2024-04-05

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att skicka e-post till Julia Ört, Utemiljöansvarig: julia.ort(at)ekerobostader.se.

Ansök till: ansokan(at)ekerobostader.se (Skriv ”Sommarjobbande handledare” i ärendefältet), eller fyll i formuläret nedan.

Om oss

Vi är Ekerö kommuns allmännyttiga bostadsbolag. Med våra drygt 900 hyresrätter är vi den största hyresvärden i natursköna Ekerö kommun. Vi arbetar aktivt för att vara lyhörd hyresvärd som medverkar till ett tryggt, vänligt och välkomnande samhälle. Vi finns i egna lokaler på Bryggavägen 110 på Ekerö.

Ansökan sommarjobba som handledare

Fyll i dina uppgifter i ansökningsformuläret nedan. Fälten med röd stjärna är obligatoriska. Berätta vem du är och lite om dig själv samt vad du söker för typ av arbete. Bifoga gärna ett personligt brev och din CV.

För att kunna skicka in formuläret måste du klicka i rutan för att godkänna vår hantering av dina personuppgifter.

ÅÅÅÅMMDD-XXXX
Välj det alternativ som passar bäst in på hur du fick reda på detta arbetstillfälle.
You must confirm you're not a robot.