Nyhetsarkiv

Från och med idag har kösystemet ändrats.

Ekerö Bostäders styrelse beslutade att ändra Ekerö Bostäders kösystem från och med den 1 juli 2022.

Räddningstjänsten avråder från eldning!

Räddningstjänsterna i Stockholms län och Sörmlandskusten har beslutat om att avråda från eldning. Bedömningen är gjord utifrån SMHI:s prognosunderlag och i samråd mellan räddningstjänsterna. Beslutet gäller från och med kl. […]

Intresserad av att bo på Adelsö?

I Lilla Stenby på Adelsö bygger vi 24 fina hyresbostäder på Slagarvägen/Tegelbrännarvägen. Nu kan du på Mina Sidor registrera intresse av att bo här.

Så här fungerar iLOQ

Som ett led i vårt trygghetsarbete har vi under början av 2022 bytt ut samtliga nyckelsystem till iLOQ, ett elektroniskt system.

Ny väg på Adelsö har fått namn

Nu har Kommunstyrelsens arbetsutskott fattat beslut om namn på den nya vägen invid Slagarvägen på Stenby 15:29 på Adelsö!

Debattartikel om LOU

Som ett kommunalägt allmännyttigt bostadsbolag lyder Ekerö Bostäder under Lagen om Offentlig Upphandling. VD har tillsammans med bolagets styrelse skrivit en debattartikel avseende detta.

Försköning av Herman Palms plan 2

Detaljplanearbetet som pågår för Stenhamra centrum drar ut på tiden. Av den anledningen så kommer Ekerö Bostäder att utföra en del arbete på den stora asfaltsplanen på Herman Palms plan, […]

Det första huset på Slagarvägen på plats

Nu har det första nybyggda parhuset på Slagarvägen kommit på plats. Återstår nu att montera tak, göra alla nödvändiga inkopplingar och kompletteringar innan vi kan börja hyra ut.

Tre månadsavier utskickade

På grund av semestrar har vi nu skickat ut tre månadsavier på en gång.